luni, 25 februarie 2013

Ce este SEO?

SEO din engleză ”Search Engine Optimization” înseamnă optimizare pentru motoarele de căutare. Acest termen a devenit foarte popular în ultima perioadă datorită apariției abundente a site-urilor în Internet și a concurenței dintre acestea. Așa cum, majoritatea utilizatorilor Internetului, pentru a găsi careva informație, apelează la un motor de căutare cum ar fi Google, Yahoo, Bing și altele, anume din acest motiv este necesar de a optimiza site-ul. Site-ul fiind bine optimizat, atunci când utilizatorul va căuta informația dupa careva cuvinte cheie care se conțin în informația de pe site, acesta va apărea printre primele rezultate din lista motorului.

În cele mai dese cazuri, un site poate fi accesat de pe un motor de căutare. Desigur există și alte surse de unde utilizarotii pot nimeri pe site-ul nostru. Printre acestea se enumeră reclamele, linkurile de pe alte site-uri, cunoscuții și poate chiar și întâmplător.

Ce este SEO?
Deci utlizând metodele SEO pentru a avea un site bine optimizat, și dacă cât mai multă lume va afla despre existența lui de pe diferite rețele de socializare, de la prieteni, de pe alte site-uri de încredere, din ziare, reclame și altele, putem fi siguri că o să avem o mulțime de vizitatori și un reiting sporit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu